Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Project Uitgelicht: Kantine Inrichting Progmatic

6 min. leestijd

Elk project brengt weer unieke uitdagingen met zich mee.
Zo was het kantine project bij Progmatic een complete metamorfose van de kantine ruimte en toiletgroepen
.

Over Progmatic

Automatiseerder Progmatic is al een aantal jaren een gewaardeerde klant van Wout Monseurs. Onze collega’s Martin en Faye gingen bij aanvang van het project naar hun mooie locatie op de Leerlooierij in Steenbergen om de wensen te inventariseren voor hun kantine.

Progmatic Pand
De vraag: Een kantine metamorfose met als doel meer ruimte en sfeer

De oude kantine van Progmatic voldeed niet meer aan de behoeften: de ruimte was te klein, het meubilair was verouderd en de kantine straalde geen warmte en gezelligheid uit. Tijd voor een metamorfose dus!
Na de beschikbare ruimte te hebben bekeken, ging een geïnspireerde Faye achter haar ontwerptafel zitten voor een nieuw ontwerpconcept.
Naast het vergroten van de ruimte en het updaten van het kantine meubilair, hebben wij gelijk ook de toiletgroep aangepakt en de complete wand/plafond- en vloerbekleding verzorgt.

3D ontwerp van de nieuwe kantine

Om een realistisch en inzichtelijk beeld te creëren, heeft Wout Monseurs een 3D tekening gepresenteerd. Dit gaf Progmatic een gedetailleerd beeld hoe de transformatie eruit zou komen te zien.
De klant was enthousiast en na hun akkoord op het ontwerp konden wij aan de slag.
Samen met Progmatic en de verschillende betrokken partijen hebben wij een duidelijke planning gemaakt. Tijdens de verbouwing was er 1 aanspreekpunt (Martin) en de samenwerking verliep erg prettig. De totale oplevering vond plaats op de geplande datum. De klant werd gedurende het project compleet ontzorgd.

Progmatic Kantine Inrichting

Het resultaat

De oude kantine is omgetoverd tot een sfeervolle plek waar collega’s samenkomen, ideeën uitwisselen en even kunnen ontspannen.

De klant was dan ook zeer tevreden:
Wij hebben samen met Martin en Faye van Wout Monseurs de kantine een totale make-over gegeven. De samenwerking verliep erg prettig en het was gezellig om met elkaar te werken. Het project is ten volle geslaagd, en we zijn enorm tevreden met het eindresultaat. Wout Monseurs heeft niet alleen zijn professionele expertise ingezet, maar ook een positieve en vriendelijke sfeer toegevoegd aan het hele proces. Bedankt, Martin en Faye, voor jullie inzet en fantastische samenwerking!

Onze merken en de partijen waarmee wij dit project hebben gerealiseerd:

  • Aannemersbedrijf Rasenberg
  • Meubitrend
  • Tarkett
  • Bruynzeel
  • Huislijn
  • Arte
  • Peter van Son

Projectinrichting met Wout Monseurs

Graag uw kantine of complete kantoorpand transformeren met Wout Monseurs? Wij zorgen voor een totaalontwerp dat aansluit bij uw wensen.

Plan een vrijblijvende afspraak in om uw wensen in kaart te brengen en start uw traject voor een projectinrichting op maat!

Neem contact op